Nieuws

ONSTAGE biedt bezoeker unieke beleving als top-dj

ONSTAGE biedt bezoeker unieke beleving als top-dj

Met ondersteuning van House of Leisure heeft ONSTAGE via LOF Brabant een lening toegekend gekregen.

BREDA – Met ondersteuning van House of Leisure heeft ONSTAGE via het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF) een lening toegekend gekregen. ONSTAGE is een interactieve attractie waar bezoekers in de huid kruipen van een internationale top-dj. Dat mag het publiek verwachten van ONSTAGE, een artiestenbeleving voor jong en oud. De komst van de experience, gepland voor het eerste kwartaal van 2022 in het centrum van Breda, is erg dichtbij nu al de helft van de financiering rond is door de lening van LOF.

ONSTAGE wordt de eerste volledig interactieve dj-experience van Europa. Het is een innovatief belevingsconcept waarbij bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van elektronische dansmuziek en top-artiesten. Waar anders dan in Breda, broedplaats van sterren als Tiësto, Hardwell en R3Hab. ONSTAGE zet Breda nog sterker op de wereldkaart, als bakermat van vele top-dj’s.

Het doel van ONSTAGE is om iedere bezoeker voor even te laten ervaren hoe het voelt om een internationale topartiest te zijn. Zo produceer je samen met vrienden je eigen track en waan je jezelf uiteindelijk in de spotlights, op het hoofdpodium van een internationaal dancefestival. Uiteindelijk gaan ze naar huis met persoonlijk gegenereerde videocontent.

De belevingsattractie sluit aan op de zoektocht van vooral jonge mensen naar nieuwe, authentieke ervaringen in hun vrije tijdsbesteding. De ervaring van de bezoeker is compleet gepersonaliseerd door slimme technieken en het inzetten van hosts.

Brabantse historie

De belevingsattractie trekt bovendien aandacht voor de recente historie van Brabant in de dance, alsmede voor de opleidingen en bedrijven die actief zijn binnen deze internationale branche. Initatiefnemer William Watts bracht al diverse partijen samen in ONSTAGE.Het project wordt ondersteund door o.a. de opleidingen CURIO Podium- en Evenemententechniek, Breda University of Applied Sciences en Gemeente Breda.

Watts: “ONSTAGE zie ik enerzijds als ‘tribute’ aan de Nederlandse rol in de wereld van de dance. We willen tevens bij jonge bezoekers de vonk overbrengen hoe gaaf het is om in de entertainment- of creatieve sector actief te zijn. Dat doen we door alle mogelijkheden die we hebben in onze regio naar voren te laten komen.”

De financiering van ONSTAGE loopt voorspoedig. Met ondersteuning van House of Leisure heeft Watts heeft via het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF) een lening toegekend gekregen, waarmee de helft van de benodigde middelen worden gedekt.

Meer informatie?

Meer informatie over ONSTAGE vind je op www.onstageexperience.nl

Wil je meer weten over House of Leisure of LOF? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu