Operation Pandora

Operation Pandora

De volgende stap in de evolutie van de immersive experience

Met de allernieuwste technieken, in combinatie met de kennis en ervaring van professionals uit de filmindustrie creëert Operation Pandora een 100% geloofwaardige science-fiction wereld waarin jij en je vrienden de hoofdrol spelen in een meeslepend verhaal.

Er is vier jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Operation Pandora. Wat begon als een interessant ideetje, waar door een eenling in de avonduren aan werd gewerkt, is uitgegroeid tot een ambitieus megaproject, gedragen door een breed team van professionals uit de film en entertainment industrie. Operation Pandora is qua spektakel vergelijkbaar met de beleving van een moderne high-end attractie in een pretpark, maar dan vertaald naar een persoonlijk en meeslepend verhaal binnen een zéér realistische science-fiction wereld. Er wordt géén gebruikgemaakt van virtual reality. Alles wat je ziet en meemaakt is 100% echt. Operation Pandora test jouw survival skills, jij en vijf van je vrienden moeten zich staande houden in een bloedstollend en levensecht verhaal. Het is geen spel, er zijn geen spelregels, het is een film — met jou in de hoofdrol! Dat maakt Operation Pandora tot een hele bijzondere en grensverleggende ervaring.

Het is lastig uit te leggen hoe bijzonder en innovatief het concept is. Qua technologie en ‘immersiveness’ gaat Operation Pandora verder dan de grote spelers zoals Disney en Universal in hun ervaringen. Dat heeft vooral ook veel met een ander verdienmodel te maken, de grote pretparken hebben een footfall van honderden mensen per uur en geven korte intense 5 minuten ervaringen zonder noemenswaardige interactie met de omgeving. Wij creëren een veel persoonlijkere, diepere en rijkere ervaring van meer dan anderhalf uur. Het is fastfood versus een Michelin star restaurant.

Voor meer dan anderhalf uur stap je in een wereld zoals je die alleen uit Hollywood sciencefiction films kent. Het verhaal speelt zich af in een gigantische research facility, meer dan 2000 meter onder de grond. Daar wordt allerlei topgeheim onderzoek gedaan maar de afgelopen 36 uur is het contact met de research facility verloren. Jij en je team zijn de ‘civilian intel unit’, onderdeel van een militaire missie met de codenaam Pandora, die gaat kijken wat er aan de hand is.

Trailer

Trailer Operation Pandora

Meer informatie

Meer informatie over Operation Pandora vind je op hier.

Wil jij ook hulp bij je project of met de financiering? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu.