Nieuws

Pressure Cooker: De Zandmeren – Kerkdriel

Pressure Cooker

De Zandmeren – Kerkdriel

House of Leisure heeft zich met haar experts mogen buigen tijdens een ‘Pressure Cooker’ over leisure vraagstukken in de Gemeente Maasdriel. De Zandmeren is een prachtig stuk natuur dat smeekt om opnieuw ontdekt te worden. Om hier de juiste mensen naar toe te krijgen en om daarvoor de juiste ontwikkelingen op het gebied van leisure belevingen te ontwikkelen, hebben diverse experts met verschillende achtergronden hun visies gedeeld. Vanuit een wirwar aan ideeën naar concrete adviezen en denkrichtingen werken, is wat tijdens de pressure cooker meerwaarde heeft gecreëerd. Alles met als doel destinatie- en gebiedsontwikkeling. Uiteindelijk is het van belang hoe je de visie van een gebied borgt en er juridisch voor zorgt dat een organisatie staat. Hier heeft het team vandaag, tijdens de pressure cooker, input voor geleverd.

Ik, Bastiaan Bronkhorst, word zelf heel enthousiast van publiek/private samenwerkingen en het is mooi om vanuit deze setting gemeentes aan ondernemende experts te verbinden. Dank aan Esther, Ben, Rob, Tim, Linda, Sander en uiteraard de Gemeente Maasdriel en ondernemersvereniging De Zandmeren voor deze creatieve sessie.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je interesse in een van de diensten van House of Leisure? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu.