Nieuws

Stageopdracht Duurzaam Stakeholder Management

Stageopdracht Duurzaam Stakeholder Management

Stakeholder engagement is, en blijft, een kernelement van Duurzaam Stakeholder Management.

Onze stagiaire Nienke Matos Fernandes heeft voor haar Master Strategic Events Management op Breda University of Applied Sciences (BUas), een strategisch implementatie plan geschreven voor House of Leisure die we graag met trots willen uitlichten.

Het plan beschrijft waar House of Leisure nu is, waar wij naar toe willen en hoe we daar komen. De hoofdvraag die beantwoord is, is hoe House of Leisure het volgende evenement zo moet organiseren om de partners meer te betrekken en te activeren om het (Be)Leefbaar Brabant programma zelf te gaan invullen en de partners het podium zullen gaan pakken.

De strategie die is gekozen om dit te bereiken, op basis van een interne en externe analyse en een SWOT analyse als conclusie daaruit, is stakeholder engagement. Een vijf stappen model is gebruikt als structuur om te volgen om deze strategie succesvol uit te voeren en te bereiken. Stakeholder engagement draait om het opbouwen van doorlopende tweerichtingscommunicatie, vertrouwen en relaties met degene die het meest belangrijk zijn voor de organisatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over het strategisch implementatie plan over stakeholder engagement die Nienke heeft geschreven? Lees dan de whitepaper.