Nieuws

Afstuderen bij House of Leisure

Afstuderen bij House of Leisure

Samenwerken met partners van House of Leisure in werkelijke projecten

House of Leisure werkt regelmatig samen met stagiairs van diverse hogescholen, zoals bijvoorbeeld HAS Hogeschool en BUas, en uit verschillende opleidingsjaren. Dat betekent dat de stagiairs in House of Leisure projecten meewerken samen met onze partners. In dit artikel vertellen HAS Hogeschool studenten, Sandra Smits en Martijn Loonen, hun ervaring als afstudeerstagiairs.

Afstuderen bij House of Leisure

Gedurende 20 weken hebben we een afstudeerstage gedaan in opdracht van House of Leisure. Voor ons afstudeeropdracht hebben we samengewerkt met partners, Urban Jazz en Urban Breezz. Het laatste en een belangrijk onderdeel van de afstudeerfase van studenten van HAS Hogeschool, namelijk een real-life cases in het werkveld.

Werken in het werkveld

Het werken aan zo’n real-life case is erg uitdagend en leuk, omdat je nu al het geleerde in de praktijk kan toepassen. We mochten onze expertise inzetten in het bijzondere project kloostercomplex Charitas, te Roosendaal. Een plek met een rijke historie, waar weer nieuw leven in geblazen moest worden. We hebben een beheerplan, flora en fauna onderzoek, een co-livingsconcept en een voorlopig ontwerp voor de buitenruimte ontwikkeld en gepresenteerd. Het was ontzettend prettig om onze expertise bij zo’n groot project/proces te mogen inzetten. Je doorloopt het gehele proces en blijft nauw betrokken met het project en alle partners. Enorm waardevol om ons netwerk uit te breiden met de betrokken partijen en tevens hun ook kennis te laten maken met onze kwaliteiten.

House of Leisure, Urban Jazz en Urban Breezz hebben ons, naast de ruimte om kennis en vaardigheden op te doen, de mogelijkheid gegeven uit te groeien tot creatieve en zelfstandige projectmedewerkers.

Meer informatie

Wil jij meer weten over stage lopen bij House of Leisure? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.