Leisure Belevingsmonitor

Leisure Belevingsmonitor

Tevreden klanten zijn belangrijk voor een organisatie. Waarom? Tevreden klanten besteden meer, komen vaker terug en activeren anderen om ook een bezoek te brengen. 

Wat is de Leisure Belevingsmonitor?

De Leisure Belevingsmonitor is een systeem gericht op het monitoren en verbeteren van klant- en gastbeleving. Hoe maken we dit inzichtelijk? We vragen de klant naar zijn of haar ervaring met de activiteit of locatie. Dit 

doen we door het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige tablets op locatie, met een uitnodigende uitstraling richting de klant of gast. Deze gemeten ervaring kan vervolgens gekoppeld worden aan de propositie. 

Vroegtijdig bijsturen

Tablets zijn continu aanwezig op locatie, wat een doorlopend onder- zoek mogelijk maakt. Hierdoor kan je in een vroegtijdig stadium bij- sturen en heb je relatief snel inzicht in de effecten van aanpassingen. 

Korte vragenlijst met verdieping

De vragenlijst die gebruikt wordt bevat 3 tot 8 vragen. Deze vragen geven inzicht in de Net Promoter Score (NPS) van een locatie of activiteit, maar meten ook waar deze score door wordt veroorzaakt. 

Realtime beleving

Tablets worden geplaatst op strategische punten in een ruimte waardoor we de realtime beleving kunnen meten. Reacties zijn hierdoor eerlijk en puur. 

Begrijpelijk voor iedereen

De Leisure Belevingsmonitor bevat gevalideerde vragen die voor iedere doelgroep makkelijk te begrijpen zijn. Vragen kunnen beantwoord worden door middel van smileys, rapportcijfers of geschreven antwoorden. Daarnaast is het mogelijk om open vragen te stellen en bijvoorbeeld postcodes en mailadressen te verzamelen

De regie in eigen hand

De tablets kunnen online op afstand gecontroleerd worden via een persoonlijk account. Hierin staan voorgeprogrammeerde categorieën met gevalideerde vragensets en antwoordopties. Met één druk op de knop kunnen vragen aan- of uitgezet worden. 

Resultaten online beschikbaar

De Leisure Belevingsmonitor maakt gebruik van een Business Intelligence omgeving. Hiermee worden de resultaten, die voortkomen uit het gebruik van het systeem, live en direct inzichtelijk voor jou. Daarnaast biedt dit dashboard de mogelijkheid tot het vergelijken van resultaten over verschillende perioden. Dit maakt het mogelijk om vroegtijdig in te grijpen en is er altijd inzicht in de ontwikkeling van jouw bedrijf. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Leisure Belevingsmonitor? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu