Generaal Maczek Museum in Breda

Generaal Maczek Museum in Breda

House of Leisure is gevraagd om voor het Generaal Maczek Museum kwartier te maken. 

Het Generaal Maczek Museum opent haar deuren op 31 maart 2020 in een nieuw pand aan de Ettensebaan in Breda. In nagedachtenis van Generaal Maczek die medeverantwoordelijk was voor de bevrijding van Breda is er een nieuw pand opgezet dat invulling geeft aan de gebeurtenissen die tijdens de bevrijding van Breda hebben plaatsgevonden. 

Het Maczek Memorial Breda biedt ruimte voor erkenning en herdenking van de bijdrage die de Poolse strijders hebben geleverd aan de bevrijding van Breda en andere delen van Nederland. Het memorial wordt gerealiseerd naast het Pools Militair Ereveld in Breda en bestaat uit een informatie- en documentatiecentrum, een auditorium en een ruimte voor bezinning. Er wordt een permanente tentoonstelling en een educatief programma aangeboden.

House of Leisure is gevraagd om voor het Generaal Maczek Museum kwartier te maken. Dat betekent dat House of Leisure helpt met de opzet van de exploitatie en verzorgt daarna de invulling van degene die verantwoordelijk wordt voor het museum.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe House of Leisure voor jouw project kan ondersteunen of wil je meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.