Introductie ontwikkeling Leisure Opportunity Game

Leisure Opportunity Game

Introductie ontwikkeling Leisure Opportunity Game

House of Leisure heeft in samenwerking met Markteffect en Breda University of Applied Sciences (BUas), gewerkt aan de totstandkoming van een ‘serious’ game voor de gehele Leisure sector.

De game wordt ontwikkeld vanuit het perspectief dat Leisure een onmisbaar, integraal onderdeel is van de leefbaarheid van een gebied. Mede hierdoor raken ontwikkelingen en beleidsbeslissingen op het gebied van Leisure een diversiteit aan stakeholdersbelangen, die niet altijd direct duidelijk zichtbaar zijn.  

De game wordt gebaseerd op het principe ‘physical meets digital’, waarbij onmisbare, digitale elementen als big data, data science, statistiek en visualisatie worden gecombineerd met fysieke spelelementen. 

Met de ontwikkeling van de game denken House of Leisure en de betrokken projectpartners een instrument te ontwikkelen waarmee de effecten van ontwikkelingen en beleidsbeslissingen duidelijker en beter zichtbaar worden gemaakt voor alle stakeholders, waardoor stakeholders beter inzicht krijgen in de impact van ontwikkelingen en voorgenomen beleid.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Leisure Opportunity Game? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.