Leisure Kansenkaart

Leisure Kansenkaart

In één oogopslag checken of je leisureplan of concept kans van slagen heeft in een stad of regio.

Groeikansen voor leisure-ondernemers, bestuurders, beleidsmakers banken en fondsen. Met de Leisure Kansenkaart leg je het DNA vast van jouw stad of regio.

Wat is de Leisure Kansenkaart?

De Leisure Kansenkaart is een soort marktonderzoek. Ondernemers en bestuurders checken met dit onderzoek in één oogopslag het huidige leisure-aanbod hun stad of regio. Zo zie je meteen of je leisure-plan of concept kans heeft van slagen.

Met deze kansenkaart krijg je de kerngegevens over onder andere bezoekersprofielen, bezoekersbeleving en bestedingen van bezoekers in een bepaalde regio op een presenteerblaadje.

Heel waardevolle informatie voor potentiële leisure-ondernemers en bestuurders om bijvoorbeeld je concept te laten toetsen. En aan de hand daarvan te bepalen in welke mate dit past bij het DNA van je regio.

Samenwerkende partners

De Leisure Kansenkaart is binnen House of Leisure ontwikkeld met partner Dynamic Concepts Consultancy (nu Markteffect), een marktonderzoeksbureau.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Leisure Kansenkaart? Of wil je hem laten maken voor jouw stad of regio? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.