Leisure Upsell Promoter

Leisure Upsell Promoter

Bijverkoop is belangrijk voor een organisatie. Waarom? Het vergroot de omzet, omdat de waarde van de klant wordt vergroot. Het zorgt voor een hogere winst, omdat bijverkoop producten vaak een hogere marge hebben. De waarde en de motivatie van het personeel nemen toe en tot slot stijgt ook de klantbeleving. Een relevante bijverkoop voor een klant zorgt voor een hogere waardering, loyaliteit en een hogere kans op herhaalbezoek.

Wat is de Leisure Upsell Promoter?

De Leisure Upsell Promoter stimuleert bijverkoop aan de kassa door de medewerker continu te confronteren met geschikte verkoopmogelijkheden. Hoe doen we dit? We plaatsen kwalitatief hoogwaardige tablets op locatie bij kassapunten. De tablets tonen een 

selectie producten die geschikt zijn voor bijverkoop, ieder product voorzien van een target. De medewerker geeft op de tablet aan wanneer bijverkoop van een bepaald product heeft plaatsgevonden. Bij behalen van het target kleurt de rand om het product groen.

Constant Bewust

Medewerkers zijn zich constant bewust van de mogelijkheid tot bij- verkoop doordat producten in het zicht staan.

Duidelijke doelstellingen

Door het zetten van duidelijke doelstellingen weten de medewerkers wat er van hen verwacht wordt. Zij krijgen direct terugkoppeling over de manier waarop zij bijdragen aan het succes van de winkel. 

Gamification

Iedere medewerker heeft een eigen account, waardoor persoonlijke prestaties kunnen worden bijgehouden. Medewerkers kunnen ook elkaars prestaties bekijken via de tablet, waardoor een vorm van competitie ontstaat. 

Begrijpelijk voor iedereen

De Leisure Upsell Promoter heeft een uitnodigende uitstraling en is gebruiksvriendelijk voor de medewerker. Producten zijn duidelijk en herkenbaar afgebeeld en invoer van bijverkoop wordt door middel van enkele aanrakingen voltooid. Dit zorgt voor een minimale extra handeling voor de medewerker.

De regie in eigen hand

De tablets kunnen online op afstand gecontroleerd worden via een persoonlijk account. Hierin staan verschillende producten die geschikt zijn voor bijverkoop. Met één druk op de knop kunnen producten aan- of uitgezet worden op de tablets. Dit maakt het mogelijk om op ieder moment van de dag de meest geschikte producten te tonen.

Resultaten online beschikbaar

De Leisure Upsell Promoter maakt gebruik van een Business Intelligence omgeving. Hiermee worden de resultaten, die voortkomen uit het gebruik van het systeem, live en direct inzichtelijk voor het management. Daarnaast biedt dit dashboard de mogelijkheid tot het vergelijken van resultaten over verschillende perioden. Dit maakt het mogelijk om vroegtijdig in te grijpen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Leisure Upsell Promoter? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu