Tijdelijk kantoor in het kloostergebouw

Tijdelijk kantoor in het kloostergebouw Franciscanessen van Charitas

Wat is er beter dan op locatie aan de slag te gaan?

Wat is er beter dan op locatie aan de slag te gaan? Met het neerzetten van een tijdelijk kantoor in het kloostergebouw Franciscanessen van Charitas in Roosendaal laat House of Leisure het belang zien van gevoel krijgen van de locatie en omgeving.

Nieuwe werkplek

Een groot deel van het kloostercomplex zal in de nabije toekomst gesloopt worden. De twee authentieke kapellen, waar House of Leisure en Urban Breezz (de uitvoerend partner voor dit project) een werk- en vergaderplek hebben gerealiseerd, blijven behouden. Deze nieuw ingerichte werkplek vormt de startlocatie voor het onderzoek naar het ontwikkelingsprofiel en is de basis voor het netwerk dat opgezet gaat worden. In de komende periode worden hier vergaderingen en workshops gegeven om huidige en toekomstige partners te betrekken bij de mogelijkheden van het gebied.

Toekomstige ontwikkelingen

In opdracht van de administratie Zusters van Charitas wordt gekeken naar een nieuwe invulling van het gebied waarbij de grondbeginselen van de congregatie overeind blijven. Voor het einde van het jaar zijn de eerste contouren voor een nieuwe toekomst van de plek bekend.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met ons via info@houseofleisure.eu.